Digital business review

Periodiek aanpak en teams laten challengen voor verdere groei

Regelmatig een frisse en ervaren blik op je werk

Door digital business professionals

Je bent met je digital marketing en sales teams flink aan het werk, maar vraagt je af of er alles uitgehaald wordt. De klant en de markt verandert doorlopend en hoe houd je teams en activiteiten op peil en scherp zodat er continue getest, geleerd en opgeschaald wordt bij succes.

Factor Fier zorgt telkens weer voor een scherpe blik en verfrissende next best actions

Onze digital professionals verrassen elke digital business review de teams weer met nieuwe inzichten op optimalisaties voor de volgende periode. Elk kwartaal worden beslissers en teams betrokken in frisse, kritische en ervaren blik op teams en de daadwerkelijke resultaten. Onze digital professionals creëren hiermee voor alle organisaties een doorlopende groei, scherpe teams en doorlopend gevulde verbeter backlogs bij alle teams.

digital business review ffpook

Wij brengen je verder en houden je teams scherp

Challenge je nieuwe plannen, de marketing activiteiten en de resultaten samen met je teams om zo steeds beter te worden. Wij zorgen voor scherp advies en verrassende next best actions.

Waarmee we je helpen groeien en verbeteren

We kijken periodiek mee in je plannen, de aanpak en de resultaten. Vanuit daar dagen we jou en je teams uit en vullen we aan vanuit onze kritische en frisse blik. 

Zij gingen je al voor

Digital business review

Verbeterde campagne aanpak door meer personalisatie bij Hans Anders

Nieuwe aanpak voor verbeterde klantprofielen en meer communicatie personalisatie

Waarom digital business review met Factor Fier

Elke dag een stuk beter worden

Digital professionals

Meer dan 25 jaar ervaring met de groei van digital acquisitie en retentie campagnes.

Denkers en doeners

Wij weten vanuit de inhoud wat wel en niet werkt door de vele digitale kilometers op onze teller.

Klant en organisatie focus

We stemmen onze handvatten voor groei altijd af op klantinzichten en de laatste stand van zaken.

Plan jouw digital business review in

Een frisse en ervaren blik voor structurele groei

Veelgestelde vragen

Wij analyseren en challengen strategieën, campagnes en resultaten om gerichte verbeteringen en strategische aanbevelingen te bieden tijdens elke digital business review. Hiermee blijf je doorlopend groeien en ontwikkelen.

Onze unieke aanpak combineert ervaren inzichten met een frisse blik en een focus op praktische, direct toepasbare acties. Je team neemt altijd een flinke set aan ‘Next Best Actions’ mee terug.

Onze review stimuleert samenwerking en openheid binnen teams, essentieel voor het identificeren en implementeren van verbeteringen en vernieuwingen.

De kernonderdelen omvatten analyse van huidige prestaties, campagnes en strategieën inclusief identificatie van verbeterpunten en strategische planning voor toekomstige groei.

Aan het woord

Ilse van CliniClowns
Er zijn tijdens de samenwerking met Factor Fier voor ons vernieuwende inzichten ontstaan en we kregen meer focus in het concretiseren en versimpelen. Het bracht ook dat wij vanuit de directie op één lijn kwamen. Want als je met verschillende mensen zo’n proces doet, dan heeft ook ieder zijn eigen perceptie van de waarheid. Externe begeleiding is daarin absoluut een aanrader. De externe blik, de expertise, de concrete aanpak en de vernieuwende inzichten zijn zeer waardevol geweest in het proces om tot heldere doelen en strategieën te komen.
digital business review ilsebeckers
Ilse Beckers
Directeur Bestuurder CliniClowns