Digitale volwassenheid​

Je vaste sparringpartner bij digitale groei en verbetering

Periodiek jouw digital partner aan je zijde

Voor doorlopende groei en verbetering

De organisatie zet al wat stappen in de digitale versnelling. Natuurlijk wil je in deze digitale groeifase de juiste keuzes maken, maar je mist de gewenste expertise of een frisse en ervaren blik van buiten. Je zoekt een vertrouwd digital sparringpartner om samen jouw de ideeën te challengen en de organisatie te adviseren en te begeleiden bij vraagstukken binnen de digital business ontwikkelingen.

Factor Fier is je strategisch digital sparringpartner

De adviseurs en strategen van Factor Fier ondersteunen jou periodiek met raad en daad bij al jouw digital business uitdagingen. Wij geven je passende oplossingen, scherpe  antwoorden en adviseren jou vanuit ruime kennis en ervaring. Als jouw strategisch digital sparringpartner benaderen wij de uitdagingen altijd vanuit organisatie- én klantbelang.

digitale volwassenheid ffpook

We maken onze keuzes gebaseerd op kennis en ervaring

Wij ondersteunen beslissers bij het maken van de juiste digital business keuzes. We zijn digital sparringpartner voor organisaties die hun aanpak en prestaties wil challengen en doorlopend wil verbeteren.

Waar je onze adviseurs en strategen voor kan inzetten

Wij zijn er wanneer er keuzes gemaakt moeten worden gebaseerd op feiten. Samen zorgen we voor duurzame aanvliegroutes voor groei en verbetering. De keuzes en het advies van de digital strategen resulteert in een gefundeerde richting voor de volgende digital business ontwikkelingen.

Zij gingen je al voor

Digitale volwassenheid

Strategische keuzes voor de start als digital first mover bij ONVZ

Pragmatische strategische keuzes voor de livegang als digital first mover in de markt

Waarom digitale volwassenheid met Factor Fier

Altijd een sparringpartner aan je zijde

Ervaren digital strategen

Meer dan 25 jaar ervaring met de ontwikkeling van digital acquisitie en retentie strategieën.

Denkers en doeners

Wij weten vanuit de inhoud wat wel en niet werkt door de vele digitale kilometers op onze teller.

Klant en organisatie focus

We stemmen onze oplossingen altijd af op klantinzichten en de laatste stand van jouw zaken.

Ontmoet jouw vaste digital business sparringspartner

Neem contact op voor een kennismaking

Veelgestelde vragen

Een digitaal volwassen organisatie verbetert de klantinteractie, personaliseert ervaringen en verhoogt de efficiëntie, wat uiteindelijk leidt tot grotere klanttevredenheid en -loyaliteit.

Het bevordert een cultuur van innovatie, flexibiliteit en continue verbetering, gericht op het benutten van digitale technologieën en het aansluiten bij de klantbehoefte.

Door doorlopend te evalueren hoe geïntegreerd jullie digitale technologieën, processen en strategieën zijn. En tevens regelmatig het het team qua kennis en kunde onder de loep nemen inclusief de resultaten. 

Het overwinnen van weerstand tegen verandering, het up-to-date houden van technologieën en het doorlopend ontwikkelen van de benodigde digitale vaardigheden.

Aan het woord

Kenneth van ONVZ
Om de digitale transformatie van ONVZ te versnellen zochten we enkele specialisten die ons konden helpen met het ontwikkelen van een digitale strategie en de implementatie en borging van digitalisatie in de organisatie. Olivier heeft zich met hart en ziel hiervoor ingezet en van ONVZ een ‘first digital mover’ in zorgverzekeringen gemaakt. Olivier heeft zijn unieke combinatie van strategisch denken met overzicht en een praktische kijk die sterk gericht is op implementatie over de volle breedte bij ONVZ kunnen inzetten. Vooral zijn drang naar ‘meten is weten’ heeft ons veel gebracht. We zijn zeer trots dat het digitaal aanvraagproces dat mede door Olivier werd ontwikkeld door bijna alle andere zorgverzekeraars is gekopieerd en als de standaard in de markt wordt gezien. Daarnaast is hij een fijne collega die goed is voor zijn team, iets dat goed past bij de cultuur van ONVZ.
digitale volwassenheid kennethschuit
Kenneth Schuit
Commercieel Directeur ONVZ Zorgverzekeringen