Interim digital marketing en sales professionals

Samen creëren we high performance teams, kanalen en resultaten

Interim oplossingen voor digital marketing en sales teams

Digital professionals die de klus klaren

Je wil (digitaal) groeien maar je mist expertise of capaciteit in je organisatie of team. Je zoekt een tijdelijke interim digital marketing en sales professional de snel up-to-speed is,  resultaat gaat leveren en kennis en kunde gaat toevoegen aan je team en organisatie zodat jij je digitale groeiambities kan blijven waarmaken.

Factor Fier zorgt voor duurzame prestatieverbeteringen met professionals die de klus klaren

Een interimmanager van Factor Fier verbetert de slagkracht van jouw organisatie direct. De interimmer helpt je bij het bereiken van strategische doelen, het ontginnen van nieuwe digitale initiatieven, het oplossen van problemen, het managen van verandertrajecten, het realiseren van (interne) samenwerkingen, of het tijdelijk versterken van teams. Factor Fier biedt maatwerkoplossingen en de perfecte combinatie van expertise en doortastende persoonlijkheid. Leiders die actie ondernemen en de verantwoordelijkheid overdragen als de opdracht klaar is.

interim digital marketing ffpook

Wij brengen je verder met onze disciplines

Wij zorgen als interim digital marketing en sales professional voor resultaat met performance marketing, recruitment marketing, propositie ontwikkeling en retentie marketing.

Waar je onze interim digital marketing en sales professionals​ voor kan inzetten

Wij helpen je als (digital) marketing manager, head of product, digital of e-commerce manager, chief digital of marketing officer en rollen als product owner binnen business teams.

Zij gingen je al voor met onze

Interim digital marketing en sales oplossingen

Interim marketing manager bij Topgeschenken.nl

Meer impact en effectiviteit van digital marketing in een snelgroeiende organisatie

Waarom kiezen voor een interim professional van Factor Fier

Getting things done

High performance teams

Wij brengen jouw marketing en salesteam en -processen naar een hoger niveau.

Focus op rendement

Optimaliseren en verbeteren van digitale kanalen, resultaten en proposities.

Doorbreken van silos

Creëren van samenwerking over afdelingen heen en werken aan hetzelfde klantdoel.

Aanjagen en verbinden

We zorgen voor versnelling van processen, projecten en samenwerkingsverbanden.

Krachtige executie

Met onze ervaring weten we wat wel en niet werkt en wat er nodig is om doelen te behalen.

Een bewezen aanpak

We werken vanuit een methodiek die zorgt voor lange termijn visie en korte termijn resultaat.

Duurzame verandering komt van binnenuit

Om snelheid en duurzaamheid te waarborgen, geloven wij dat de verandering van binnenuit moet plaatsvinden. Met slagvaardige mensen die weten wat er nodig is, op de juiste positie in de organisatie. Een externe specialistische blik zorgt voor overtuiging, acceptatie en versnelling.

Op zoek naar een interim oplossing?

Laten we kennismaken

Veelgestelde vragen

Een interim digital marketing en sales professional van Factor Fier kan snel geïntegreerd worden in jouw team, afhankelijk van de specifieke eisen en de beschikbaarheid van geschikte professionals.

Factor Fier evalueert prestatieverbeteringen door vooraf gedefinieerde doelstellingen en KPI’s samen met de klant te monitoren en te analyseren.

Interim professionals van Factor Fier onderscheiden zich door hun doortastende aanpak, expertise, ruime ervaring en focus op duurzame verandering en prestatieverbetering van binnenuit.

Na afronding van de opdracht zorgt Factor Fier voor een zorgvuldige overdracht door middel van documentatie, training en overlegmomenten om de continuïteit en het behoud van kennis binnen de organisatie te waarborgen.

Aan het woord

Hans van OWM Sazas
Ik heb Alexander leren kennen met een visie op online en digitale ontwikkelingen. Hij weet dit op een positieve en enthousiaste wijze over te brengen en ook anderen hiervoor te winnen. Daarnaast is hij niet te beroerd om ook in de klei te staan. Dat maakt Factor Fier tot een mooie inspirator op dit vakgebied.
interim digital marketing hansvanbussel
Hans van Bussel
Algemeen Directeur OWM Sazas