Factor Fier icon

Interim managers en professionals

Interim oplossingen met een duurzaam resultaat

Op zoek naar een interim professional of interimmanager voor een tijdelijke opdracht in jouw organisatie? Wij bieden naast digital business projecten en versnelling as a service ook interim oplossingen.

Stuk voor stuk een bewezen track-record

Wij zorgen met onze interim oplossingen altijd voor duurzaam resultaat. Dit geldt voor de inzet van interim managers, maar uiteraard ook interim professionals. Allemaal hebben wij vanuit Factor Fier een bewezen track-record in digitale en commerciële versnelling bij B2C en B2B organisaties. 

Interim managers

Onze interim management rollen focussen zich vooral op organisatorische, leidinggevende en management vraagstukken. Wij vervullen daarbij veelal rollen als interim kwartiermaker, programmamanager digitalisering, teamleider, interim manager, digital director of interim commercieel directeur om organisaties verder te brengen. 

Interim professionals

Ons team vervult ook interim professional rollen als product owner, digital projectmanager en specialist op het gebied van online marketing, e-commerce, online communicatie, self service en customer experience.

Aan de slag met interim managers en professionals?

Laten wij kennismaken. En tijdens de kennismaking sparren wij graag over de groeikansen voor jouw organisatie.

Factor Fier versnelt de zaak

Onze andere samenwerkingsvormen

Versnelling as a service
Expertise langdurig in huis halen dat past bij jouw budget en doelstelling.
Digital business projecten
Afgebakende groeiprojecten met van te voren afgesproken resultaat.