Interim project en programma managers

Realisatie van acquisitie en retentie projecten en programma's

Interim project en programma managers

Professionals die strategieën tot leven brengen

Je wil initiatieven ontwikkelen of lanceren, maar je mist expertise of capaciteit in je organisatie of team. Je zoekt een interim project of programma manager die resultaat gaat leveren en kennis en kunde gaat toevoegen aan je team en organisatie om de groei te gaan realiseren.

Factor Fier helpt je met de realisatie van digitale projecten en programma's

Nieuwe digitale initiatieven en programma’s komen vaak direct voort uit de (digitale) koers van de organisatie. Het zijn grotere en veelal ook afdeling overstijgende trajecten met een strategisch belang. 

Om zo’n programma in goede banen te leiden is er een mix nodig van inhoudelijke kennis, management ervaring, onafhankelijkheid en organisatie sensitiviteit. Een programma heeft een kop en een staart en daarmee is de rol van project- of programmamanager van tijdelijke aard. In veel gevallen is dan een externe opvulling van rol van project- of programmamanager de beste keuze.

Factor Fier biedt Interim oplossingen voor de perfecte combinatie van expertise en doortastende persoonlijkheid. Project- en programmamanagers die aanjagen, verbinden en vanuit de organisatie meewerken om het project of programma daadwerkelijk te gaan realiseren. 

Interim project en programma managers ffpook

Wij brengen je verder met onze disciplines

We realiseren en borgen digitale projecten en afdeling overstijgende programma’s die zorgen voor de verbetering en digitalisering van de customer en buyer journey.

Waar je onze project en programma managers voor kan inzetten

De project en programma managers zijn slagvaardige professionals die zorgen voor resultaat bij het ontwikkelen van nieuwe platforms en klanttools, realisatie van digitale innovaties, nieuwe product marktcombinaties,(her)inrichting van digitale business teams en omnichannel klantcontact strategieën.

Zij gingen je al voor

Digitale projecten en programma's

Programma manager digital salesfunnel bij Mediahuis

Samenvoegen van meerdere dagbladtitels naar één gezamenlijke buying journey

Waarom kiezen voor projecten en programma's met Factor Fier

Digital acquisitie en retentie specialisten

Digital professionals

Meer dan 25 jaar ervaring in digital acquisitie en retentie ontwikkelingen en innovaties.

Pragmatisch aanpak

Geen Poolse landdagen en dikke plannen, maar een doelgerichte en effectieve aanpak.

Aanjagen en verbinden

We zorgen voor versnelling van processen, projecten en samenwerkingsverbanden.​

Laten we praten over jouw digitale initiatieven

Wij helpen je met de realisatie

Veelgestelde vragen

Onze interim project en programma managers zijn allemaal digital-first professionals met ruime ervaring, expertise en bewezen succes in uiteenlopende projectomgevingen.

Onze professionals hebben ervaring in diverse sectoren, waaronder media, e-commerce, finance, non-profit, zorg, nuts en automotive, waardoor ze flexibel zijn om aan verschillende zakelijke behoeften te voldoen.

We zorgen dat onze professionals duurzame verandering van binnenuit gaan brengen. Ze denken groot en doen in kleine stappen. Hierbij hanteren ze allemaal onze bewezen aanpak voor digitale versnelling.

Al onze interim managers beschikken over bewezen trackrecord in het omgaan met onvoorziene uitdagingen. Ze zullen pro-actief stakeholder management doen en komen met flexibele oplossingen om koers te behouden.

Aan het woord

Bas van MoneYou
De positieve energie die Alexander in een team brengt, hielp hem bij het kickstarten van nieuwe marketingprojecten op de marketingafdeling van MoneYou. We hebben zijn resultaatgedrevenheid als zeer constructief ervaren in de digital marketingprojecten die hij vanuit Factor Fier op zich nam.
Interim project en programma managers basboelhouwers
Bas Boelhouwers
CEO MoneYou