Krachtige executie

Digital marketing, sales en service

Maak de volgende stap met digital marketing, sales en service

Digital marketing, sales en service zijn essentiële elementen binnen een klantreis die mede zorgen voor het succes van een organisatie. Door middel van deze drie elementen kunnen organisaties hun producten en diensten beter promoten, verkopen en service verlenen aan klanten. Groei in marketing, sales en service volwassenheid is daarom een doorlopende reis en geen einddoel. Het periodiek optimaliseren van de digital marketing, sales en service processen, kennis en inzet van tooling brengt je dan bij elke stap weer verder.

Wij zorgen voor verbetering van processen, kennis, resultaten, teams en tooling, waardoor commerciële teams de volgende stap maken in digital volwassenheid.

Hoe wij jou kunnen helpen

Voor organisaties is het relevant dat marketing- en salesvormen, technologieën, het team, data en privacy proces en kennis absoluut up-to-date is. Service idem dito, door klanttevredenheid blijven klanten langer trouw aan organisaties.

Vanuit Factor Fier zorgen wij voor verbetering van processen, kennis, resultaten, teams en tooling, waardoor commerciële teams de volgende stap kunnen maken in digital volwassenheid. Wij bieden hiervoor project- en programmamanagers, interim managers en digital professionals aan die ruime ervaring vanuit het veld meenemen en een bewezen trackrecord hebben.

Neem contact op​

Voor hulp of inspiratie

Gerelateerde inzichten

digital marketing - Factor Fier - Digital marketing, sales en service
Stimuleer de online marketing volwassenheid doorlopend

Net zoals bij een transformatie is de volwassenheid van de online marketing een doorlopende reis en geen einddoel. Marketingvormen, technologieën, het team, data en privacy wil je absoluut up-to-date houden. De bewustwording waar je staat als team en vanuit welke dimensie je verder kan ontwikkelen is relevant voor groei.

Lees meer >
digital marketing - Factor Fier - Digital marketing, sales en service
MBTI inzetten in de marketing en sales is klantgedreven

Vele mensen kennen de Myers-Briggs Type Indicator (MBTI) als een test die mensen helpt hun persoonlijke voorkeuren en karakter te identificeren. De MBTI is een krachtig hulpmiddel dat psychologen en coaches gebruiken om mensen in hun persoonlijke ontwikkeling te helpen. Maar MBTI kan ook worden gebruikt in de marketing om producten of services op een persoonlijkere manier te promoten.

Lees meer >

Een aantal van onze trotse klanten

Scroll naar boven