Krachtige executie

Digitale proposities en innovaties

Digitale proposities en innovaties die groei creëren

Digitale proposities en innovaties zijn vaak een vast element binnen de bedrijfsvoering van een organisatie. Dit soort ontwikkelingen ondersteunen bijvoorbeeld de vergroting van klanttevredenheid en loyaliteit, de verlaging van kosten en de versterking van de  concurrentiepositie. Weten welke ontwikkelingen er zijn in jouw markt en welke wensen bij jouw klanten is daarom relevant. Daarmee creëer je de basis voor verbeterde en vernieuwende proposities en innovaties, die aansluiten bij de klantbehoefte en de marktontwikkelingen. Door deze vervolgens te blijven optimaliseren behoud je tevreden nieuwe en bestaande klanten.

Wij ontwikkelen proposities en innovaties voor acquisitie en retentie die wij samen gaan verkennen, ontwerpen, bouwen, laten groeien en doorontwikkelen.

Hoe wij jou kunnen helpen

Het proces van propositie-ontwikkeling en innovatie omvat meestal een aantal grote stappen: analyse, strategie, ontwikkeling, implementatie en optimalisatie. Heeft jouw organisatie dit al voldoende voor elkaar?

Vanuit Factor Fier ontwikkelen wij proposities en innovaties voor acquisitie en retentie die we samen gaan verkennen, ontwerpen, bouwen en laten groeien en vervolgens doorontwikkelen. Wij bieden hiervoor project- en programmamanagers, interim managers en digital professionals aan die ruime ervaring vanuit het veld meenemen en een bewezen trackrecord hebben.

Neem contact op​

Voor hulp of inspiratie

Gerelateerde inzichten

digitale proposities en innovaties - Factor Fier - Digitale proposities en innovaties
Groeistrategieën zijn fundamenteel voor succes

Groei realiseren kan op verschillende manieren. Vanuit de behoefte voor een duurzame bedrijfsvoering start je met een onderzoek rondom de product/markt fit, eventuele groeimogelijkheden in nieuwe markten, partnerships en de mogelijkheden om een nieuw product te introduceren binnen je bestaande markt. Met deze informatie bepaal je dan je strategie.

Lees meer >
digitale proposities en innovaties - Factor Fier - Digitale proposities en innovaties
Innoveren is denken, durven, doen en delen

Tijdens een innovatietraject doorloop je een innovatie- en productlevenscyclus proces die bestaat uit de stappen ontdekken, verkennen, valideren, MVP maken, groeien, doorontwikkelen via optimalisaties van (nieuwe) features en nieuwe markten, business development, business optimalisatie en het opnieuw uitvinden of uitfaseren van jouw product of dienst. Maar waarom moet dit nou allemaal?

Lees meer >

Een aantal van onze trotse klanten

Scroll naar boven