Case CliniClowns

Een businessplan op 1 A4 voor meer grip op bedrijfsvoering, doelen en subdoelen

Aanleiding

Het managementteam van CliniClowns zocht ondersteuning om het doelgericht werken daadwerkelijk goed te laten functioneren binnen hun holacratische cirkelsysteem. Zij wilde hiermee versimpelen en meer grip en draagvlak krijgen op de bedrijfsvoering, doelen en de subdoelen.

Realisatie

Factor Fier heeft CliniClowns geholpen met de aanpak en de totstandkoming van het eerste OGSM (businessplan op 1 A4-tje) voor de buitenste cirkel. Deze hebben we in een workshop met het managementteam gevuld en vervolgens samen aangescherpt tijdens het vervolg.

Factor Fier heeft hiermee team CliniClowns kennis, kunde en gereedschap gegeven om zelf door te pakken. Het MT had hiermee direct gereedschap in handen om gerichter te gaan sturen en de OGSM te gaan cascaderen in de organisatie. Zij kunnen nu zelf binnen de hoofdcirkel en de cirkels daarbinnen hun nieuwe OGSM-aanpak uitrollen en periodiek aanscherpen.

Bekijk ons uitgebreide interview met Ilse Beckers van CliniClowns over deze succesvolle samenwerking.

Resultaten
Met CliniClowns hebben wij

Weten wat wij voor je kunnen doen?

Plan een kennismaking in

case cliniclowns ffpook

Aan het woord

Ilse van CliniClowns
Het hele pragmatische, concrete karakter en het snel kunnen inzien van wat organisaties nodig hadden, dat vind ik het meest aantrekkelijk aan Factor Fier. Als je als organisatie wil weten aan welke knoppen je kunt draaien om snel tot goede inzichtelijke strategieën te komen die ook al in hetzelfde jaar kunnen renderen, dan moet je echt bij dit team zijn! Wij hebben ervaren dat hun essentie echt verbeteren, concretiseren en vernieuwen is.
case cliniclowns ilsebeckers
Ilse Beckers
Directeur/Bestuurder CliniClowns