Case NBD Biblion

Klantbehoefte centraal, multidisciplinair digital team en een robuuste webshop​

Aanleiding

NBD Biblion is dé boekenleverancier, service- en gesprekspartner voor bibliotheken. Samen met NBD Biblion hebben wij toegewerkt naar een meer klantgedreven aanpak met een professionele e-commerce inrichting voor een optimaler selecteer en bestelproces.

Realisatie

De klantreis per doelgroep en de bijbehorende klantbehoefte is centraal gesteld binnen de business vanuit een voortrekkersrol van de klantgedreven transitie. De selecteer en bestelprocessen binnen de vernieuwde webshop zijn geoptimaliseerd. Er is een multidisciplinair e-commerce team geformeerd die zelf doorlopende verbeteringen voor de eindklant en de organisatie kan ontwikkelen. Met dit team is ook een compleet vernieuwde webshop en werkwijze neergezet zodat de organisatie verder kan met klantgedreven optimaliseren. Test, learn, scale!

Resultaten
Met NBD Biblion hebben wij

Weten wat wij voor je kunnen doen?

Plan een kennismaking in

case nbd biblion ffpook

Aan het woord

Rikkert van NBD Biblion
Met zijn tomeloze inzet en uitgebreide kennis weet Alexander binnen korte tijd duidelijkheid te scheppen in complexe vraagstukken. Hij doet dat vanuit een sterke klantgedreven visie en op basis van gedegen kwalitatief en kwantitatief onderzoek. Zijn presentaties zijn helder en oplossingsgericht. En met zijn enthousiasmerende stijl van samenwerken weet hij de organisatie mee te krijgen en geeft niet op voor er concrete resultaten zijn geboekt.
case nbd biblion rikkertboonstra
Rikkert Boonstra
Manager Fulfilment NBD Biblion