Case NBD Biblion

Klantbehoefte centraal, webshop optimalisatie en een multidisciplinair online team​

Aanleiding
NBD Biblion is dé boekenleverancier, service- en gesprekspartner voor bibliotheken. Samen met NBD Biblion hebben wij toegewerkt naar een meer klantgedreven aanpak met een professionele e-commerce inrichting voor een optimaler selecteer en bestelproces.
Realisatie

De klantreis per doelgroep en de bijbehorende klantbehoefte is centraal gesteld binnen de business vanuit een voortrekkersrol van de klantgedreven transitie. De selecteer en bestelprocessen binnen de vernieuwde webshop zijn geoptimaliseerd. Er is een multidisciplinair e-commerce team geformeerd die zelf doorlopende verbeteringen voor de eindklant en de organisatie kan ontwikkelen. Met dit team is ook een compleet vernieuwde webshop en werkwijze neergezet zodat de organisatie verder kan met klantgedreven optimaliseren. Test, learn, scale!

Resultaten
Met NBD Biblion hebben wij

NBD Biblion aan het woord

Met zijn tomeloze inzet en uitgebreide kennis weet Alexander binnen korte tijd duidelijkheid te scheppen in complexe vraagstukken. Hij doet dat vanuit een sterke klantgedreven visie en op basis van gedegen kwalitatief en kwantitatief onderzoek. Zijn presentaties zijn helder en oplossingsgericht. En met zijn enthousiasmerende stijl van samenwerken weet hij de organisatie mee te krijgen en geeft niet op voor er concrete resultaten zijn geboekt.
case nbd biblion - Factor Fier - Case NBD Biblion
Rikkert Boonstra
Manager Fulfilment NBD Biblion

Versnel als NBD Biblion

Als je ook met ons wil verkennen waar de groeikansen liggen, maken wij graag kennis. Wij denken, durven, doen en delen.

case nbd biblion - Factor Fier - Case NBD Biblion

Meer succesverhalen

Lancering nieuwe PMC inclusief self-service omgeving voor plug and play IoT oplossingen
Meer impact en effectiviteit van digital marketing in een snelgroeiende organisatie
Digitale strategie, executie first digital mover en implementatie nieuw digitaal domein
Scroll naar boven